بهترین لباس های خارجی بچگانه وارداتی

همه والدین دغدغه فراهم کردن بهترین‌ها برای فرزندان خود را دارند. از لباس گرفته تا خوراکی و وسایل تفریح، سرگرمی و آموزش. در این نوشتار یک راهنمایی جامع برای انتخاب و خرید بهترین لباس های خارجی بچگانه وارداتی را ارائه کرده‌ایم. مطالعه این راهنما می‌تواند برای والدین مفید و کمک کننده باشد.

معرفی بهترین برند های لباس بچه گانه خارجی وارداتی

معرفی بهترین برند های لباس بچه گانه خارجی وارداتی

در معرفی بهترین برند های لباس بچه گانه خارجی وارداتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برند زارا: برند زارا یکی از معروف‌ترین برندهای تولید کننده لباس است که هم به تولید لباس‌های بزرگسال و هم به تولید لباس بچگانه می‌پردازد. لباس‌های برند زارا از الیاف طبیعی با کیفیت و ضد حساسیت تولید می‌شوند. بنابراین برای کودکان ایمن و ایده‌آل هستند.
  • برند اچ اند ام: برند اچ اند ام یکی از معدود برندهای خارجی معروف است که با وجود برخورداری از کیفیت بالا، قیمت بسیار مناسبی دارد. لباس های خارجی بچگانه وارداتی برند اچ اند ام از پارچه‌های باکیفیت و ضد حساسیت تولید می‌شوند.
  • برند جانی اند جک: برند جانی اند جک تولید کننده لباس‌های کودک برای فصل‌های مختلف سال است. هر آنچه برای کمد لباس کودک خود نیاز داشته باشید را می‌توانید از محصولات باکیفیت این برند خارجی خریداری کنید‌.
  • برند کارترز: برند کارترز یک برند آمریکایی معروف تولید کننده لباس‌های کودک است. برند کارترز را می‌توان یکی از بهترین تولید کنندگان لباس بچگانه قلمداد کرد. چرا که تولیدات این برند از بهترین جنس پارچه، کیفیت بالای دوخت، سایزبندی استاندارد و در عین حال قیمت مناسب برخوردارند.
  • برند آکار کیدز (Acar kids): برند آکار کیدز یک برند ترکیه‌ای تولید لباس بچگانه است که محصولات آن به ایران نیز وارد می‌شوند. تولیدات این برند برای کودکان زیر 12 سال است و از کیفیت مناسبی برخوردارند.
  • برند مایسن می (maison me): اگر از طرفداران لباس‌های کلاسیک کودک هستید، تولیدات برند برند مایسن می می‌تواند برای شما انتخاب مناسبی باشد. تولیدات این برند ضمن برخورداری از جذابیت ظاهری زیاد، از کیفیت بالایی نیز برخوردارند.

مطلب پیشنهادی: خرید لباس بچه گانه با قیمت تولیدی 

لباس های بچه خارجی وارداتی بهتر است یا ایرانی

یکی از سوالات رایجی که درباره لباس های خارجی بچگانه وارداتی پرسیده می‌شود این است که:

لباس های بچه خارجی وارداتی بهتر است یا ایرانی؟

این سوال یک جواب مشخص ندارد. چرا که صرف ایرانی یا خارجی بودن یک محصول تعیین کننده کیفیت آن نیست. کیفیت یک محصول بیش از هر چیز به برند تولید کننده آن وابسته است. همه برندهای خارجی با کیفیت نیستند! همانطور که همه برندهای داخلی تولید کننده لباس بچگانه نیز برندهای عالی به شمار نمی‌روند. بنابراین در خرید لباس بچگانه باید به برند لباس، کیفیت پارچه، ظرافت دوخت و زیبایی ظاهر آن توجه کرد‌. نه صرفا داخلی یا خارجی بودن لباس!

نکات مهم در خرید لباس های بچه گانه خارجی وارداتی

نکات مهم در خرید لباس های بچه گانه خارجی وارداتی شامل موارد زیر هستند:

  • توجه به اصالت برند: لباس های خارجی بچگانه وارداتی تقلبی و بی‌کیفیت نیز در بازار وجود دارند. بنابراین لازم است در هنگام خرید لباس خارجی بچگانه به اصالت برند توجه کنید. شکل صحیح آرم برند و املای صحیح کلمات روی لباس و مارک آن نشان دهنده اصالت محصول هستند.
  • توجه به قیمت: برخی از فروشندگان لباس‌های خارجی بچگانه این لباس‌ها را با سودهای گزاف و قیمت‌های چند برابر به فروش می‌رسانند. بنابراین بهتر است پیش از خرید به مقایسه قیمت‌ها در چند فروشگاه بپردازید‌. فروشگاه اینترنتی شیک پوشان بهترین لباس‌های بچگانه خارجی را با مناسب‌ترین قیمت‌ها عرضه می‌کند. بنابراین می‌توانید خرید لباس‌های کودک خود را با فراغ بال از این فروشگاه اینترنتی انجام دهید.

مقایسه قیمت های لباس های بچگانه ایرانی و خارجی

در مقایسه قیمت های لباس های بچگانه ایرانی و خارجی باید بگوییم که در بیشتر مواد قیمت لباس های خارجی بچگانه وارداتی بیشتر است. علت این موضوع در محاسبه قیمت‌ لباس‌های وارداتی با ارزهای خارجی نظیر دلار و یورو نهفته است. همچنین هزینه‌های گمرک، مالیات و باربری نیز بر بهای تمام شده این لباس‌ها افزوده شده‌‌اند. این در حالی است که لباس‌های تولید داخل از بیشتر چنین هزینه‌هایی معاف هستند. اگرچه برخی از برندهای خارجی لباس بچگانه نیز قیمت‌های مناسبی دارند، اما در حالت کلی خرید از برندهای داخلی مقرون به صرفه‌تر است‌.

لیست مقالات مرتبط:

انواع لباس دو تیکه و سه تیکه بچگانه

انواع لباس بچگانه ترک

اغلب لباس‌های خارجی بچگانه وارداتی نسبت به لباس‌های بچگانه تولید داخل گران‌تر هستند.

صرف ایرانی یا خارجی بودن تعیین کننده کیفیت لباس نیست و پاسخ این سوال به برند تولید کننده لباس کودک بستگی دارد.

  • آیکو وب
  • اسفند 23, 1402
  • 90 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه